Reviews

Voor mijn gevoel laat Alicia zich door haar stukjes aan ons zien. Ze beschrijft open en eerlijk en deelt haar observaties. Daarbij raakt ze niet alleen de kern maar ook de lezer. De herkenning is groot. Ik wil graag meer lezen en dus de schrijver ook langzaam aan beter leren kennen.

Door Mieke Wielders

 

Puur, puurvoelend, puur ziend, eerlijk en oprecht. Ook: what you see is what you get. Schrijfstijl is herkenning vanuit acceptatie en loslaten. Ga zo door.

Door Chantal Smits

 

Zeer herkenbare stukjes die het verdienen om gelezen te worden door iedereen. De wereld heeft nood aan meer begrip voor elkaar. Bedankt om dit met ons te (durven) delen.

Door Robin Barendregt

 

Alicia schrijft ontzettend herkenbaar voor mij als moeder en echtgenote van hb-ers. Ze schrijft op een laagdrempelige manier over complexe dingen en kan je zo, vanuit een oprecht hart, een spiegel voorhouden en je aan het denken zetten.

Door Wendy Bouman

 

Met veel belangstelling en plezier lees ik jouw columns. Wat een herkenning ! Herkenning omdat de onderwerpen die je behandelt, voortdurend zichtbaar, hoorbaar en voelbaar zijn in de dagelijkse praktijk van een voltijd voorziening voor hoogbegaafde leerlingen maar ik ook hoor van de ouders van onze leerlingen als ze tijdens de koffie hun eigen ervaringen delen. En elke keer trek ik weer dezelfde conclusie: het ontbreekt aan begrip. Met jouw columns schudt je mensen wakker en hoop je op begrip en bijstelling van meningen.... Zo hard nodig ! Dank voor jouw steun aan een boeiende, waardevolle maar helaas vaak ondergewaardeerde doelgroep!

Door Wilma Linders (Athena-Academie)