Reviews

Reviews Puur Alicia

Hier vind je een greep uit de vele reviews

Mbt counseling/coaching/therapie/advies:

Ik vind je heel bijzonder en ben je dankbaar voor alles wat je voor mij gedaan hebt. You have set me free ! Door jouw hulp heb ik gewoon een mooier leven.

~ Anoniem

Puur Alicia heeft mijn delicate situatie zeer serieus genomen en mij voorzien van een aantal vrijblijvende adviezen waar ik over na ga denken. Prettig contact, er wordt echt geluisterd en meegedacht, ik kan bij haar gewoon mezelf zijn, zo waardevol !

~ Anoniem

Advies gevraagd aan Puur Alicia (als dilemmadokter) omdat ik op mijn werk tegen een kwestie aanliep waarbij mijn eigen hoge normen en waarden niet meer dezelfde bleken te zijn als die van mijn werkgever. Met nog een paar jaar tot aan mijn pensioen vroeg ik om raad. Ik kreeg een groot aantal tips en adviezen waarvan ik er enkele zelf al had uitgeprobeerd, maar zeker ook adviezen die mij een nieuw inzicht gaven over mijn situatie en die mij uiteindelijk hebben geholpen een goed onderbouwde beslissing te nemen. Alicia heeft mij absoluut geholpen de juiste richting in te slaan.

~ Hans

mbt Samenwerking:

Werken met Alicia betekent werken met een toegewijde en enthousiaste dame met verstand van zaken. Zij heeft een groot inlevingsvermogen en zoekt steeds mee naar de beste oplossingen. Een groot plezier om met haar te hebben mogen werken.

~ Robert den Dekker - MD/Owner at Qbex Logistics BV (via Linkedin)

Alicia is een optimistisch, sociaal, positief kritisch, intelligente maar vooral betrokken persoonlijkheid. Denkt dieper na over issues dan de doorsnee medewerker voordat ze met een antwoord komt. Ze stelt zich soms kwetsbaar op maar kan en accepteert daar zonder problemen de gevolgen van. Fijne persoonlijkheid om mee te sparren en ideeën uit te wisselen.

~ Peter Tiernego - Directeur Oculus/BTB/Visiplan/Vidinfra (via Linkedin)

Toen ik voor mijn project ‘Leven zonder kinderen’ op zoek was naar iemand die collegiaal met mij mee wilde denken, bood Alicia zich spontaan aan. Hoewel wij elkaar niet kenden, vond ik het fijn sparren met haar. Zij heeft een prettige manier van communiceren, een open mind voor ideeĂ«n, gaat soepel mee en vervolgens een stapje verder. Samen hebben we een aantal ideeĂ«n de revue laten passeren en dit proces heeft mij geholpen om tot een nieuw product te komen.

~ Annemiek van Soest (Auteur en workshopleider)

 

mbt Columns/Blogs:

Voor mijn gevoel laat Alicia zich door haar stukjes aan ons zien. Ze beschrijft open en eerlijk en deelt haar observaties. Daarbij raakt ze niet alleen de kern maar ook de lezer. De herkenning is groot. Ik wil graag meer lezen en dus de schrijver ook langzaam aan beter leren kennen.

Door Mieke Wielders

 

Puur, puurvoelend, puur ziend, eerlijk en oprecht. Ook: what you see is what you get. Schrijfstijl is herkenning vanuit acceptatie en loslaten. Ga zo door.

Door Chantal Smits (Bewuste Kids - Mindfulness)

 

Zeer herkenbare stukjes die het verdienen om gelezen te worden door iedereen. De wereld heeft nood aan meer begrip voor elkaar. Bedankt om dit met ons te (durven) delen.

Door Robin Barendregt

 

Alicia schrijft ontzettend herkenbaar voor mij als moeder en echtgenote van hb-ers. Ze schrijft op een laagdrempelige manier over complexe dingen en kan je zo, vanuit een oprecht hart, een spiegel voorhouden en je aan het denken zetten.

Door Wendy Bouman

 

Met veel belangstelling en plezier lees ik jouw columns. Wat een herkenning ! Herkenning omdat de onderwerpen die je behandelt, voortdurend zichtbaar, hoorbaar en voelbaar zijn in de dagelijkse praktijk van een voltijd voorziening voor hoogbegaafde leerlingen maar ik ook hoor van de ouders van onze leerlingen als ze tijdens de koffie hun eigen ervaringen delen. En elke keer trek ik weer dezelfde conclusie: het ontbreekt aan begrip. Met jouw columns schudt je mensen wakker en hoop je op begrip en bijstelling van meningen.... Zo hard nodig ! Dank voor jouw steun aan een boeiende, waardevolle maar helaas vaak ondergewaardeerde doelgroep!

Door Wilma Linders (Athena-Academie)

mbt het Communicatieschrift:

Ik heb dit positieve boekje met plezier gelezen. Behalve voor vrienden, ouders en kinderen, verliefde stellen en mensen die al langere tijd bij elkaar zijn, kan het ook gespreksonderwerpen voor familiebijeenkomsten geven. Neem de tijd om elkaar beter te leren kennen, waardering uit te spreken en nader tot elkaar te komen ! Dat geeft zoveel meer rust en voldoening in het leven.

~ Karin

 

Erg mooie content voor mij om te gebruiken tijdens mijn workshops en inspiratiesessies binnen het onderwijs.

~ Wim (Onderwijstuin)

 

'Onuitgesproken Waardevol' besteld, wat een verrassing. Leuk, simpel en eenvoudig van opzet, terwijl het tegelijkertijd mooi verdiepend en verbinden is. Weet wel een aantal mensen aan wie ik het cadeau zou willen geven ! Origineel idee als verjaardagscadeau of voor een speciale gelegenheid !

~ Lijnie (Stichting HavIQ)

 

Heel leuk en leerzaam boekje. Ik moest wel even een drempel over om het in te vullen, want het kan soms heel privé of confronterend zijn. Maar zo leer je elkaar wel goed kennen. Ik pak iedere keer random een pagina die me op dat moment het meest aanspreekt.

~ Petra

 

Leuk boekje ! Ook als professional gebruik ik het regelmatig in de les of individueel.

~ Ronald (Leerkracht)