Filosofietje

Filosofietje helpt jou jezelf te uiten op Jouw manier !

De mensen voor wie mijn columns herkenbaar zijn en aanspreken, zijn meestal 'bijzondere vogels' ;). En omdat ik een manier nodig heb om deze site te bekostigen, en gewoon omdat ik graag mensen blij maak, ben ik Filosofietje begonnen.

Bij zga alle winkels moet je simpelweg kopen wat ze hebben, eigen inbreng kennen ze niet. Maar omdat ik persoonlijk graag zelf óók wat in te brengen heb... en dus ook mbt wat ik (uit)draag, bied ik je via Filosofietje de kans om zèlf dingen samen te stellen naar jouw eigen(wijze) smaak! (T-shirt bedrukkingen, bijtkettingen, armbandjes ed. maar ook tassen, kaarten & posters).

Bij Filosofietje heb je invloed! Op t-shirt kleuren, op het lettertype van de bedrukking, op het design, op kaartkleuren etc. hier kun je zga alles zelf samenstellen, precies naar Jouw wensen. Alles gaat in goed overleg en pas als je tevreden bent ga ik voor je het maken.

Tevens bied Filosofietje een aantal accessoires voor sensitieve en prikkelgevoelige mensen, zoals bijv. sensory fidgets, bijtkettingen en een paar mooie sleutelhangers! Allemaal met bijzondere & mooie mensen in het achterhoofd, met vnl. associaties met: Autisme, LGBTQ+, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit ed.

Neem eens een kijkje op: Filosofietje.nl !