Communicatieschrift

Dit is het meest waardevolle boekje wat je ooit zult bestellen!

Dit communicatieschrift is een eenvoudige, maar zeer krachtige tool wat functioneert als 'spiegel' voor jezelf of je relatie(s)

Het is een unieke interactieve manier om jezelf en/of anderen beter, en op een veilige manier, te leren kennen. Om relaties (met wie dan ook) te verdiepen, om eventuele struikelblokken op te sporen, echt verbinding te zoeken en om beter te leren communiceren met de mensen om wie je geeft.

*Lees de beschrijving om te bekijken voor welke doeleinden het allemaal gebruikt kan worden.

 

Het is letterlijk -Onuitgesproken- Waardevol !

Dit schrift nodigt uit om eens dieper te kijken naar jezelf en/of om je relatie met een ander echt te verdiepen.

Bijvoorbeeld: als de communicatie met een geliefde (partner/familie/...) stilgevallen is, of niet goed (meer) functioneert dan kun je dmv van dit interactieve schrift de communicatie weer op gang brengen. Of bijv. om erachter te komen wat er in je kind leeft.

Het ziet er simpel uit, maar als je echt goed nadenkt over de vragen kom je al gauw op een dieper level van bewustzijn.


Beschrijving:

Communiceer met elkaar - door middel van  -of-  met behulp van - dit schrift. Leer elkaar èn jezelf beter kennen, begrijpen en waarderen!

Geschikt voor volwassenen en kinderen (ook tieners;). Tevens zeer geschikt voor coaching praktijken en therapeuten. De tekeningen zijn universeel herkenbaar, de doordachte gedichtjes geven het diepere lagen en kunnen de volwassenen zonodig inspireren. Dit is een manier om nader tot elkaar èn tot jezelf te komen.

Loop elkaar én jezelf in het echte leven niet voorbij...

Tijd & aandacht voor elkaar èn voor jezelf' schiet er tegenwoordig helaas nogal eens bij in... Dit schrift heb ik ontwikkeld om mensen weer -persoonlijk- met zichzelf en met elkaar te verbinden & om open communicatie gemakkelijker te maken, om weer oprechte aandacht te creëren! Het kan voor alle soorten relaties gebruikt worden: partners/kinderen/vrienden/familieleden of wie je dan ook beter wilt leren kennen.

Het is een waardevol en interactief concept, een boekje gevuld met 34 bezinnende open vragen die door de lezer zelf aangevuld moeten worden, waardoor het gelijk - een absoluut uniek persoonlijk item - en een soort -tijdcapsule- wordt! Uitnodigend tot een persoonlijk gesprek, als je het aandurft...

~Het kan ingevuld gegeven worden aan de bestemde lezer of leeg aan de bestemde schrijver~

Het is een origineel geschenk om te geven, bijzonder om te ontvangen, maar het allerleukst is het natuurlijk als ieder een eigen exemplaar invult en dat uitwisselt met elkaar ! Leer elkaar op een dieper niveau kennen... (Tip: Als je het schrift samen wilt bespreken is het wellicht een goed idee om dat te doen buiten je vertrouwde omgeving 😉

Het heeft eindeloos veel gebruiksmogelijkheden:

Je kunt alles invullen of maar een aantal voor jou belangrijke vragen, je kunt er lang over doen en het geven op een jubileum bijv. of je kunt alles achter elkaar invullen als je wilt weten of de relatie (nog) de moeite waard is, je kunt er 2 geven aan een bruidspaar, of 1 op valentijnsdag, aan het begin van een nieuwe relatie/vriendschap of bewaren tot bij je testamentlezing, je kunt het opsturen naar verre familie/vrienden, gebruiken voor wat zelfreflectie en/of ieder jaar opnieuw gebruiken ter evaluatie, enzovoorts!

Het is ook zeer geschikt om te gebruiken voor coaching en therapeutische doeleinden.

 

Stel je open en maak de onderstroom aan onuitgesproken emoties bespreekbaar!

 

Prijs: €15,95 voor 1 exemplaar, €27,50 voor 2 exemplaren (exclusief €4,99 verzendkosten). Woon je niet in Nederland en/of wil je meerdere boekjes bestellen? Bijvoorbeeld voor je coaching praktijk of een speciale gelegenheid, neem dan even contact op (staffelkorting mogelijk vanaf 2 exemplaren). *Er zijn meerdere drukken beschikbaar. Je krijgt een willekeurige druk toegestuurd.

*Dit bijzondere schrift heeft al meerdere lovende reviews mogen ontvangen! (Zie: Menu>Reviews)