Activiteiten voor hoogbegaafde kids

Vragen hieromtrent en over corona maatregelen moet je aan de desbetreffende organisatoren zelf vragen.

Contact met 'Peers' is enorm belangrijk !

Onder gelijkgestemden voel je je niet raar, anders of eenzaam.

Activiteiten voor begaafde kids (meer- hoog- 145+ t/m tieners)

Omdat de informatie over activiteiten voor hoogbegaafde kinderen nogal versplinterd is over internet heb ik hier alle opties eens in een handig overzicht verzameld !

Er staat van alles tussen, wat als uitdagend en/of bevrijdend 😉 ervaren wordt, en voor elke leeftijd: Speelmiddagen, vakantiekampen, plusklas initiatieven, talentlabs, programmeercursussen, ETC.

De activiteiten zijn voornamelijk gericht op de basisschool leeftijd (bij veel initiatieven mogen de ouders ook meekomen!), maar de 'links' met een *Sterretje zijn -ook- geschikt voor tieners !

Ik draag iedereen die initiatieven organiseert voor hoogbegaafden een warm hart toe.
Eerlijkheidshalve... (bijv. van de initiatieven die verdienen aan hun activiteiten) zou ik een donatie zeer waarderen voor de -gratis reclame- op deze drukbezochte site ! Zie opties onderaan deze pagina ; )

Kijk eens bij de landelijke initiatieven of zoek activiteiten in je eigen of nabijgelegen provincie:

Ik bied hier de organisatoren van deze initiatieven een mooi platform voor hun diensten op deze go-to page, laten we elkaar ondersteunen! Een donatie hiervoor zou zeer gewaardeerd worden, zodat ik dit, deze site én deze lijst kan blijven voortzetten voor het welzijn van hoogbegaafden en de verspreiding van kennis over hoogbegaafdheid & hoogsensitiviteit.

* Als je een doorlopende donatie instelt zal de eerste betaling via IDEAL verlopen: hiermee geef je de toestemming dat de rest via automatische incasso zal verlopen.

[paytium name="Puur Alicia" description="Donatie(s)" button_label="Doneren"]
[paytium_subscription interval="3 months" times=" optional="true" optional_label="Wil je mij steunen met een kleine donatie? (Voor doorlopend* kies JA, voor een eenmalige donatie kies NEE en ga door naar 'bedragen')" /]
[paytium_subscription interval="3 months" interval_label="Zo ja, selecteer uw interval" interval_options="1 months, 3 months, 6 months" /]
[paytium_field type="label" label="*doorlopend tot wederopzegging" /]
[paytium_field type="textarea" label="Eventuele opmerkingen" /]
[paytium_field type="dropdown" label="Bedragen dropdown" options="2.50/5/10/15" options_are_amounts="true" tax="0" /]
[paytium_field type="name" label="Volledige naam" required="true" /]
[paytium_field type="email" label="Email" required="true" /]
[paytium_button label="Doneren" style="color: #8224e3" /]
[/paytium]