Activiteiten voor hoogbegaafde kids

Contact met 'Peers' is enorm belangrijk !

Onder gelijkgestemden voel je je niet raar, anders of eenzaam.

Activiteiten voor begaafde kids (meer- hoog- 145+ t/m tieners)

Omdat de informatie over activiteiten voor hoogbegaafde kinderen nogal versplinterd is over internet heb ik hier alle opties eens in een handig overzicht verzameld !

Er staat van alles tussen, wat als uitdagend en/of bevrijdend 😉 ervaren wordt, en voor elke leeftijd: Speelmiddagen, vakantiekampen, plusklas initiatieven, talentlabs, programmeercursussen, ETC.

De activiteiten zijn voornamelijk gericht op de basisschool leeftijd (bij veel initiatieven mogen de ouders ook meekomen!), maar de 'links' met een *Sterretje zijn -ook- geschikt voor tieners !

Ik draag iedereen die initiatieven organiseert voor hoogbegaafden een warm hart toe.
Eerlijkheidshalve... (bijv. van de initiatieven die verdienen aan hun activiteiten) zou ik een donatie zeer waarderen voor de -gratis reclame- op deze drukbezochte site ! Zie opties onderaan deze pagina ; )

Kijk eens bij de landelijke initiatieven of zoek activiteiten in je eigen of nabijgelegen provincie:

Er is ook een privé initiatief van Sandra Schoorl. Zij organiseert met grote regelmaat uitjes (iedere keer weer wat anders), en weekendtrips/vakanties, waar degenen die mee gaan zeer lovend over zijn. Klik op haar naam, dan kom je bij haar facebook profiel waar alles vermeld staat!

Ik bied hier de organisatoren van deze initiatieven een mooi platform voor hun diensten op deze go-to page, laten we elkaar ondersteunen! Een donatie hiervoor zou zeer gewaardeerd worden, zodat ik dit, deze site én deze lijst kan blijven voortzetten voor het welzijn van hoogbegaafden en de verspreiding van kennis over hoogbegaafdheid & hoogsensitiviteit

 

Doneer ajb om de kosten van deze site te dekken