Moed = Bijzonderling durven zijn in een wereld ingesteld op 'doen als de rest'

Heb jij wel eens het gevoel ...

Dat je 'anders' bent dan de meeste mensen en dat niemand je echt begrijpt? Kan niet iedereen jouw (super) snelle, creatieve gedachtegangen volgen en denk je véél verder (en dieper) na dan de rest? Voel jij mensen en situaties haarfijn aan en heb je een intens gevoelsleven? Ben jij (wellicht) een hoogsensitief en/of hoogbegaafd persoon? Of werk je er mee?

Heb jij behoefte om eens te praten met iemand die jou echt begrijpt?

over hoe lastig het is als anderen je niet kunnen volgen (en dat je daardoor misschien juist gaat denken dat jij zelf "dom" bent)? Over dat je je vaak aan moet passen of dat je soms worstelt met neerslachtige gevoelens? Of over ... welk onderwerp dan ook !

Maak kennis met:

Puur Alicia

(Puur) Alicia

‘Als hoogsensitieve hoogbegaafde weet Alicia als geen ander hoe het is om je een 'einzelgänger' te voelen’.

Naar aanleiding van mijn veelgelezen (en geprezen:) columns en gedichten werd ik regelmatig om advies gevraagd, er mijn werk van maken was een logisch vervolg.

Waarom ~raadgever~? omdat ik wars ben van titels, vaste stramienen en opgelegde methodes.

(NB. Ik strijd niet voor niets voor passend Onderwijs ;).

Daarom hang ik dan ook geen specifieke methodiek of richting aan, want iedereen is anders !

Ik coach/ondersteun puur op gevoel en vanuit het hart met jouw welzijn in gedachten,
geef raad, als je daar behoefte aan hebt en ben, omdat ik alleen online werk, makkelijk bereikbaar.